Vestergaard Ejendomsservice

Gulv opgaver

Female bricklayer checking floor with a level
Afspil video
construction-building-industry-new-home-constructi-XY3HUGR.jpg
Gulv arbejde

Gulvbehandling i høj kvalitet

Er din trægulve blevet kedelige , grimme og triste?
 
Så vil gulvafslibning, være et godt valg. Vi har mange års erfaring med gulvafslibning, gulvlægning og vi er leveringsdygtige i adskillige former for gulve samt efterbehandling. Så om du ønsker et helt nyt gulv eller blot en genoplivning af dine trægulve, så står vi altid klar til at give et hurtigt og uforpligtende tilbud.
 
Vores afdeling for gulvbehandlinger beskæftiger sig med specialbehandling af alle typer gulvbelægninger. Vores ansatte er specialister indenfor deres felt og mange af dem har flere års erfaring med at vedligeholde og reetablere mange forskellige typer gulvbelægninger.
Det med småt

Hvad du bør vide inden du bestiller gulvarbejde

Vestergaard Ejendomsservice er eksperter i gulvafslibning. En gulvafslibning laves ofte i stedet for at få lagt et nyt gulv, da en gulvafslibning givet gulvet et nyt liv. Dog skal gulvet overfladebehandles efter en gulvafslibning, hvilket vi også er behjælpelige med.

Vi tilbyder bl.a. gulvbehandling med lak, lud eller olie. Når vi foretager en gulvafslibning starter vi med groft sandpapir, typisk korn 36-40, derefter benyttes korn 60 – herefter korn 80, og afslutningsvis korn 120. Efter udført gulvafslibning, mellemsliber vi gulvet, så det får en glattere overflade, og et meget pænere resultat. Vi anbefaler også, at man afsliber dørtrin, da resultatet i sin helhed bliver meget pænere.

Du kan både ringe til os eller kontakte os direkte gennem denne hjemmeside, hvor du har mulighed for at beskrive opgaven, og så kan vi sende dig en uforpligtende tilbud på gulvservice til dig pr. mail.

BLIV KLOGERE PÅ GULVAFSLIBNING

En gulvafslibning afhænger af gulvet tilstand og træsort, og om det er parketgulve eller bræddegulve. Hvis trægulvet er meget nedslidt, eller tidligere har fået lavet en gulvafslibning eller flere, kan du risikere, at slidlaget på dit gulv ikke længere er tykt nok. Derfor skal man passe på, at man ikke trænger igennem slidlaget, og dermed risikerer at bæreevnen forringes, og at træet i yderste tilfælde flækker når det betrædes.

Vi benytter markeds bedste produkter til gulvbehandling og har meget erfarne medarbejdere. Vi fraråder alle uerfarne personer at udføre gulvafslibning, da man kan risikere at ødelægge mere end det gør godt – og det kan blive en dyr lærestreg, hvis der skal et helt nyt gulv på fordi man ville spare lidt penge og gøre-det-selv.

KONTAKT OS GERNE

Hvis du har brug for et kompetent og erfarent gulvfirma til at lave en perfekt gulvafslibning af dit gulv, så er du kommet det rette sted hen. Kontakt os på tlf. +45 9360 6903 eller e-mail kontakt@vestergaardejendomsservice.dk så står vi klar til at hjælpe dig.

Vestergaard Ejendomsservice er eksperter i rådgivning af gulvbehandling. Det er svært at beslutte sig for, hvilken gulvbehandling dine gulve skal have, og om det skal være lak, lud, hvid ludbehandling, oliering, naturolie eller anden gulvbehandling.

Det er meget vigtigt, at man vælger den rigtige gulvbehandling, så man ikke fortryder det efterfølgende – for man skal helst kunne se tilfreds på sine gulve i mange år efterfølgende. Ca. 70% af alle kunder er i tvivl om de har valgt den rigtige gulvbehandling. Derfor står vi til rådighed for at kunne hjælpe dig til at vælge præcis den gulvbehandling, som passer bedst til dig, dit behov og dine gulve. En lang række forskellige gulvbehandlinger vil kunne opfylde de krav og forventninger, du har til dit gulv. Med de gulvbehandlinger vi har i dag, er behovet for pleje minimalt for at bevare gulvets skønhed. Disse gulvbehandlinger udføres normalt ved klar lak, hvid lak, hvid olie, natur olie, hvid ludbehandling eller natur ludbehandling, som forbliver på overfladen af træet, og danner et beskyttende lag.

Overfladebehandlinger er efterspurgt i dag, da de er vandafvisende, holdbare og kræver meget lidt vedligeholdelse. Forskellige glans varianter er ligeledes tilgængelig.

KAN ALLE GULVE TÅLE SAMME GULVBEHANDLING?

Gulve er meget forskellige og derfor er der ofte begrænsninger for, hvilken gulvbehandling, du kan vælge. Massive trægulve kan eksempelvis tåle meget mere end lamelgulve. Har du lamelgulve er der begrænsninger for, hvad de kan tåle, da limen kan løsne sig når du bruger formeret vand. Derfor er det vigtigt ikke at fejlbehandle gulve, som senere kan give yderligere omkostningerne. Vi står klar til at rådgive dig i, hvilken gulvbehandling dit gulv skal have.

HVAD SKAL JEG GØRE FOR AT ÆNDRE GULVBEHANDLING?

Du skal foretage en gulvafslibning eller gulvafhøvling, så du kan fjerne den gamle gulvbehandling og slibe dem til de bliver flotte, glatte og behagelige at røre ved. Det er vigtigt at der ikke er noget tilbage af den gamle gulvbehandling, da det ellers kan ses efter påførelse af den nye gulvbehandling. Her betaler det sig virkelig at gøre arbejdet ordentligt, så opnår man det flotteste resultat. Vi er eksperter i gulve og kan hjælpe dig med, hvad du kan gøre, hvis du vil ændre en gulvbehandling.

HVILKEN BEHANDLING ER BEDST?

Hver gulvbehandling har sine egne fordele og ulemper, og nogle gange er man også nødt til at gå på kompromis for det bedste resultat. Nogle gulvbehandlinger er lettere at vedligeholde end andre, og her handler det især om at gøre op med sig selv, hvor meget arbejde man er villig til at lægge i vedligehold i de kommende år. Vi råder over en lang række gulvbehandlinger med vidt forskellige behov for vedligeholdelse og kan rådgive dig til det rette valg. Hvis du har brug for en perfekt og flot gulvbehandling, så er du kommet det rette sted hen.

Kontakt os på tlf. +45 9360 6903 eller e-mail kontakt@vestergaardejendomsservice.dk så står vi klar til at hjælpe dig.

Når man kommer ind i et rum, er gulvet ofte det sidste, man lægger mærke til. Møblerne er ofte det, der fanger blikket, men i virkeligheden fortæller gulvene meget om, hvem vi er. Et smukt gulv er, ligesom alt anden boligindretning, med til at danne helhedsindtrykket. Vil du skabe dit helt eget unikke miljø, har vi gulvbelægning i alle stiltyper lige fra trægulve til klinker og fliser . Vi har med vores medarbejderstab sørget for at få samlet et professionel hold inden for gulvbranchen så vi kan med garanti vejlede og rådgive dig i, hvilket gulv der passer bedst til dine omgivelser, og vi står altid klar på enten telefon +45 9360 6903 eller e-mail kontakt@vestergaardejendomsservice.dk

VI ISOLERER DINE GULVE

Der findes stadig uisolerede gulve i gamle huse. Uisolerede gulve giver et stort varmetab og fodkulde. Vi isolerer dine gulve helt fra bunden af i forbindelse med vores gulvbelægning.

HØR MERE OM GULVBELÆGNING

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med gulvbelægning, er du velkommen til at kontakte vores dygtige personale. Du kan enten ringe til os på telefon +45 9360 6903 eller du kan skrive til vores e-mail på kontakt@vestergaardejendomsservice.dk Vi samarbejder kun med anerkendte firmaer, og vi benytter udelukkende førsteklassesprodukter

ARBEJDSPROCES

Under gulvafslibnings processen må der ikke færdes i det/de rum der skal udføres arbejde. Grunden til dette, er at gulvet ikke må betrædes under hele gulvafslibnings og gulvbehandlingsprocessen m.m. Såfremt dette ikke overholdes, fraskriver vi os ethvert ansvar for slutresultatet.

RENOVERING

Ved du allerede på nuværende tidspunkt, at der også skal males i det/de rum hvor der skal foregå gulvafslibning, anbefaler vi som minimum at sidste gang maling foretages efter at vi er færdige med afslibning og efterbehandling (den bedste anbefaling er, at maleren først kommer når vi er færdige med opgaven)

AFDÆKNING

Inden vi påbegynder opgaven, skal du som kunde selv sørge for at det rum/de rum der skal foregå arbejde i står helt tomme for inventar/indbo – det betyder, møbler, tæpper, mm. Vi anbefaler også, at man sørger for at tømme køkkenskabe, køleskab, reoler, mv. Såfremt det ikke er muligt at flytte alt inden arbejdet skal udføres, skal du som kunde selv sørge for at afdække alt inventar inden arbejdet påbegyndes hvis man ønsker det. Det anbefales også, at man afdækker sokler og fodpaneler, eftersom der kan forekomme små ridser og olie/lak/ludpletter. Gulvene der skal slibes skal være helt tomme, såfremt du som kunde lader møbler stå, er dette på eget ansvar. Vestergaard Ejendomsservice hæfter ikke for eventuelle skader på dette, hvis vores anbefalinger ikke er blevet fulgt forinden. Hvis der står meget inventar, kan du som kunde risikere at Vestergaard Ejendomsservice ikke har mulighed for at udføre arbejdet – og dermed risikerer du en faktura for forgæves arbejde iht. godkendt tilbud.

VÆGGE OG FODPANELER

Ved gulvafslibning kan der forekomme små skader/ridser på fodpaneler og vægge. Der er altid risiko for ridser og olie/lak/lud-pletter på vægge, paneler, og andet træværk. Der anbefales, at du som kunde afdækker sokler og fodpaneler inden arbejdet påbegyndes. Da vi afsliber helt op til kant, er dette uundgåeligt i mange tilfælde – da du som kunde selvfølgelig ikke ønsker en kant på gulvet på 1-2 cm. hvor den gamle behandling ikke er fjernet, og ny behandling ikke er påført. Vores medarbejdere gør selvfølgelig deres bedste for at begrænse dette.

AFFALDSHÅNDTERING

Under afslibningsprocessen sørger for vi at samle alt vores affald/slibestøv igennem opsamling fra maskinerne – dette samler vi i klare sække, og bortskaffer – uden omkostninger for dig, som kunde. STØV Vores maskiner opsamler 90 % af støvet der kommer ved gulvafslibning – men støv vil forekomme i mindre omfang efter gulvafslibningsprocessen. Vores medarbejdere gør selvfølgelig deres bedste for at mindste støvgener, og støvsuger altid gulvene efter endt arbejde – men det kan forventes, at det er nødvendigt at aftørre vandrette flader med en tør klud efterfølgende. Imellem hver behandling af gulvene, vil vores medarbejdere også støvsuge – men der bliver selvfølgelig ikke støvsuget vægge, og andet træværk der er i rummet. Ved bræddegulve kan der forekomme urenheder imellem brædderne ved f.eks. endt lakering. OBS: Ved afslibning af trapper og gulve med spartelmasse, skal der forventes meget støv efterfølgende.

STØJ OG LUGT

Det er uundgåeligt, at der vil være støj og lugt imens gulvafslibning/behandling foregår.

GENNEMSLIBNING

Ved gennemslibning af lamelparket, kan der forekomme gennemslibning af slidlaget og løse parketstave. Vi kan desværre ikke påtage os ansvaret for denne risiko, da det blotte øje aldrig kan se hvorvidt der vil ske gennemslibning.

PARKERING

Såfremt, at du som kunde er klar over at det kræver speciel parkeringstilladelse for vores bil(er) kan parkere ved området/ejendommen må du meget gerne oplyse omkring dette ved bestilling. Vi modtager også gerne gæstekort, eller lign. så alt er velforberedt.

REKLAMATION

Reklamationer bedes anmeldt senest 2 dage efter opgaven er afsluttet med henblik på at aftale en tid til besigtigelse af gulvet. Alle reklamationer skal sendes pr. mail til:  kontakt@vestergaardejendomsservice.dk. Vedhæft gerne uddybende beskrivelse, samt billeder.

RUMTEMPERATUR

I det rum/de lokaler hvor behandlingen skal udføres, skal der være minimum 18 graders varme.

TEKNISKE INSTALLATIONER

Ledninger, kabler, og rør skal fjernes fra gulvet – eller afmonteres inden arbejdet skal udføres. Du som kunde, skal selv sørge for at der er nok strøm i det rum/de lokaler hvor arbejdet skal udføres. Vestergaard Ejendomsservice har behov for fri adgang til min. 220v/13a 1vt. Såfremt, at Vestergaard Ejendomsservice er mødt på stedet og nødvendig strøm ikke er tilgængelig – vil assistance af elektriker være kundens eget ansvar/udgift. Såfremt ovenstående ikke er overholdt/forberedt inden Vestergaard Ejendomsservice skal i gang med at udføre arbejdet vil Vestergaard Ejendomsservice være uden ansvar for eventuelle brud, beskadigelser, eller lign.

BETALINGSMETODER

Ved endt arbejde skal betaling finde sted. Betaling kan ske på disse 3 følgende måder:
1. Afregning ved afsluttet arbejde (enten kontant eller via. bankoverførsel)
2. Ved overførsel af beløbet elektronisk (via bankoverførsel). Beløbet skal være overført samme dag som arbejdet udføres, dog senest kl. 12:00. Kvittering på overførsel skal herefter sendes til vores mail kontakt@vestergaardejendomsservice.dk
3. Skal regningen betales over vedligeholdelseskonto, og det dermed er boligselskabet der skal betale, skal vi bruge en skriftlig bekræftelse herom: kontakt@vestergaardejendomsservice.dk
4. Alle vores kunder får en udspecificeret faktura, så de kan betale via. netbank, bank eller på posthuset. Ved faste kunder, samarbejdsaftaler, erhverv giver vi imellem 5-30 dages kredit.

AFBESTILLINGSPOLITIK

Afbestillingen skal ske senest 48 timer inden aftalte mødetidspunkt. Det skal ske skriftligt pr. mail til: kontakt@vestergaardejendomsservice.dk i hverdage imellem kl. 08:00 og 16:00. Mails bliver ikke læst, eller besvaret udenfor normal åbningstid. Såfremt dette overholdes vil der ikke blive pålagt afbestillingsgebyr. Hvis du afbestiller med mindre end 48 timer til opgavens påbegyndelse, vil du blive pålagt et afbestillingsgebyr på 495 kr. inkl. moms. Hvis du afbestiller med mindre end 24 timer til opgavens påbegyndelse, vil du blive faktureret 10 % af opgavens samlet pris, dog min. 995 kr. inkl. moms. Hvis Vestergaard Ejendomsservice bliver brændt af på adressen, vil du blive faktureret 50 % af opgavens samlet pris, dog min. 995,- inkl. moms. Vær opmærksom på, at hvis du aflyser efter kontorets lukketid, og opgaven skal udføres næste dag, så betragtes det som, at Vestergaard Ejendomsservice er blevet brændt af. Kontoret åbner først kl. 08:00 i hverdagene, og vi vil derfor ikke kunne registrere din afbestilling før vores medarbejdere møder ind.

TILBUDDETS OMANG

Kun nævnte/påskrevet ting indgår i tilbuddet. Har man yderligere ting såsom trappe, trappetrin, dørtrin, bordplader, vindueskarme, flere rum, flere m2 mm. bedes du som kunde oplyse dette, så vi kan udregne en separat mer-pris.

GENEREL ANBEFALING

Vi anbefaler altid, at du som kunde får ordnet dine gulve – inden du får malet dine vægge/paneler. Gulvene kan dækkes af efter Vestergaard Ejendomsservice har været der, og arbejdet er færdiggjort – og dermed kan de beskyttes. Dette er langt nemmere end, at du som kunde skal sørge for at afdække dine nymalet-vægge inden Vestergaard Ejendomsservice kommer og afsliber gulve. I 95 % af alle tilfælde oplever Vestergaard Ejendomsservice, at du som kunde er blevet fejlinformeret af malerne, når der er blevet indhentet tilbud på gulv- og malerarbejde. Det er forkert, at maleren skal komme først. Dette af simple årsager:
1. Væggene er langt mere besværlige at afdække inden Vestergaard Ejendomsservice
2. skal udføre arbejde, inden at afdække gulvene efterfølgende, og lade maleren komme til. Gulvene er nemme at afdække, og beskytte – hvor væggene vil være yderst udsatte.
3. Når Vestergaard Ejendomsservice udfører arbejde, udføres dette med foregår holdholdte maskiner – som anvendes til bl.a. kantarbejde på gulvet. Dette med risiko for, at panelerne bliver små ridset. Ved nogle behandlinger, hvor en poleringsmaskine påfører behandlingen risikerer man at det sprøjter lidt ved panelerne / i bunden af væggene. Det er selvfølgelig super ærgerligt, for dig som kunde – at du efterfølgende skal gå og efter male dine vægge og paneler – hvis disse er helt nymalet forinden.
4. Når gulvene bliver afslebet støver dette selvfølgelig. Hvis støvet rejser sig, og sætter sig på dine ny-malet vægge, skal du gå og rengøre dem på ny – og det er selvfølgelig mindst lige så ærgerligt. Hvis du som kunde, alligevel vælger at få malet væggene først, skal du være forberedt på, at væggene skal tørres af (med tør klud), at panelerne skal efter-males (grundet de håndholdte maskiner, som kan ridse), og at der efter-males i bunden af væggene (afhængigt af efterbehandling, kan man risikere at dette kan sprøjte lidt op af væggene)

GENERELT

Vestergaard Ejendomsservice forbeholder os rettigheden til prisændringer ved flere, eller mindre m2, ændringer iht. oplyste informationer ved opgaven, besværliggjort udførelse, mm. Vestergaard Ejendomsservice forbeholder os ligeledes rettigheden til at rette prisfejl i tilbud.

Professionelt team
24/7 kundeservice
Fornuftige priser

Kvalitet er en mærkesag i alle de opgaver, vi udfører. Det samme er vores konkurrencedygtige priser, som vi ved, at vi kan stå inde for.

Vi lægger vægt på ærlighed i vores arbejde. Du får altid en jobbeskrivelse og forventningsafstemning af, hvor længe din opgave vil tage. 

Kontakt

Vestenbækvej 3 4773 Stensved
Mail: kontakt@vestergaardejendomsservice.dk
Telefon: +45 9360 6903

Følg os på Instagram
@vestergaardejendomsservice